Mirai a další čtveřice hudebníků to rozjedou už v listopadu. Na plný koule …

ZÁBŘEH · Po loňské streamované verzi festivalu se do Zábřeha valí další, v pořadí třetí Koule. Přesněji festival Koule FEST, který organizátoři vykutá- leli na 12. listopadu. Tentokrát snad konečně naživo.

Vladimíra Bartoňová

„Kouli odstartujeme v zábřežským kulturáku v 18:55 a už od začátku to bude jízda,“ říká k festivalu Vít Komárek, jeden z organizátorů akce. Stejně jako na prvním ročníku pořadatelé slibují, že budou během večera rozmazlovat všechny smysly fanoušků.

Kromě profi zvuku a projekce na velkých LED obrazovkách, světelné show a moderátora z Radia Haná budou připraveny chutné a voňavé speciality jak na baru, tak k jídlu. Hvězdy si budou moci fanoušci také osahat a vyfotit se s nimi před fotoplátnem. Samozřejmostí je skvělá atmosféra, kterou tvoří nejen tým lidí, již se spolupodílí na jeho realizaci.

Koule FEST už v předchozích letech ukázal, že umí do Zábřeha přes všechny překáž- ky přilákat i zvučné hudební hvězdy. Letos bude hlavní star česká popová kapela Mirai. Na Kouli s ní vystoupí také kapela Nedivoč, Kateřina Marie Tichá & Bandjeez a místní Sioux a Trocha klidu. foto: web

„V rámci letošního proma připravujeme ve spolupráci se zábřežskou re- staurací Pyramida speciální Koule menu. Je libo masové koule s rajskou, býčí koule nebo pštrosí vejce? Přijďte si 10. listopadu smlsnout na některé z kouláckých lahůdek z našeho vykutálenýho obědovýho meníčka,“ vypi- chuje z bohatého doprovodného programu spoluorganizátor Dan Kašpar. „Chystáme ale i další vtípky, soutěže a překvapení,“ dodává a doporučuje sledovat sociální sítě akce, kde se fanoušci dozvědí víc. Vstupenky jsou k dostání již nyní online na webu festivalu Koulefest.cz stejně jako program a bližší informace o účinkujících.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*