Krátce z kultury

>> Vyprodaný Caveman dorazí 19. července
ZÁBŘEH · Největší současný hit českých divadelních scén uvede kulturní dům v Zábřehu v pondělí 19. července. „Představení mělo tři termíny v loňském roce a jeden letos na jaře, ani v jednom případě se však nemohlo uskutečnit. Teď to snad už konečně vyjde,“ řekl Zdeněk David ze Zábřežské kulturní.

>> Letní divadelní scénu uvedla domácí premiéra
VÁCLAVOV · Novinku zahájila v pátek 2. července premiéra Čechovových jednoaktovek O škodlivosti tabáku a Námluvy, v neděli 18. července následuje úspěšná satirická komedie Mandragora a v sobotu 24. července tragikomické Baletky. V pátek 13. srpna místní ochotníky na scéně nahradí Divadlo Stodola Jiříkovice s muzikálem Jedno jaro v Paříži aneb Krvavá Henrietta.

>> Po třičtvrtěroční pauze Bravo opět na scéně
ZÁBŘEH · Kostel sv. Barbory se opět otevřel návštěvníkům zábřežského koncertního cyklu Bravo. Čekalo na ně vystoupení klarinetového kvarteta Five Star Clarinet Quartet, souboru tvořeného držiteli řady prestižních ocenění a oscilujícího mezi hudebními žánry. Zavzpomínali na Zuzanu Navarovou a vzdali poctu Jaroslavu Ježkovi a jeho Tmavomodrému světu.

>> O5 a Radeček pokřtili album na svém největší koncertu
PRAHA, ŠUMPERK · Před zaplněnými Riegrovými sady odehrála kapela O5 a Radeček svůj dosud největší samostatný koncert. Během koncertu pokřtila nové album BRA3, které obsahuje stejnojmenný hit, jenž je v současné době nejhranější domácí skladbou v českých rádiích. Jako host „Radečků“ v Praze zahrála další úspěšná kapela ze Šumperka Trocha klidu. (vavka)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*